İmza: En bi' resmi forum üyesi Itır (dilekçe gibi yazmışım hakikaten)
Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil
(0%)Itır demiş ki:Semihgonder, burada sarfedilen "Davul Yamaha'dır" sözü, daha önce içeriği doldurulmadan sarf edilen "Çünkü davul dw dir" sözünün anlamsızlığını ifade etmek için yazılmıştır oraya. Zaten bu da aylaaar önce yapılmış bir açıklamadır (tartışma saymıyorum bunu).
Dört sayfa boyunca DW davullarıyla ilgili bilgi paylaşımları da bulunmaktadır. Senin de katkılarınla bu paylaşım artar umarım.
Davul markalarının kapıştırılması konusundaki endişeni sanırım anlayabiliyorum, ama bu forumda hemen herkes "en iyi davul"un, "en iyi ton"un kişinin kendi beğenisine göre şekillendiğini biliyor. Tanık olduğun ve olacağın davul markası kapışmaları, birbirini yıllardır tanıyan insanların şakalaşmalarıdır sadece. Onlar da forumun tuzu biberi, neşesi şekeridir
Teşekkürler bilmukabele...
(0%)semihgonder demiş ki:Saygıdeğer Itır agabey
(0%)Bu forumdan atılma sebebidir Semih abla.semihgonder demiş ki:...Saygıdeğer Itır agabey

(0%)Devrim demiş ki:Bu forumdan atılma sebebidir Semih abla.semihgonder demiş ki:...Saygıdeğer Itır agabey
(0%)Devrim demiş ki:Bu forumdan atılma sebebidir Semih abla.semihgonder demiş ki:...Saygıdeğer Itır agabey
(0%)Başüstüne ablam! Hemmen geliyor!...Itır demiş ki:Devrim, bana abi diyenlerin gerçeği öğrendiği anı gösterecek görsel donanım istiyorum foruma; kodlara ekleyiversene![]()

(0%)
(0%)
(0%)bilgekhan demiş ki:gördüğüm kadarıyla mesaj yazan çoğu kişi DW marka bir davul çalmamış.. demek istediğim nasıl oluyorda DW bu kadar el üstünde tutuluyor
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(20%)
(0%)
(0%)Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir