Bitter : Buruk acı olan ve ya karakteristik bir tadı olmayan demektir. Ayrıca Bitterman tasviri de kült tanım olan acıların çocuğuna benzediğinden bana bayağı komik gelmektedir
Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil, Itır

(0%)StickmasteR demiş ki:stick : baget
master : efendi
StickmasteR : Bagetlerin Efendisi
Masterworks-Artisan demiş ki:Heyecanını anlıyorum ama bir yanlışı gördüğüm zaman da kendimi tutamıyorum.
(0%)
(0%)
(0%)RevoLteR demiş ki:StickmasteR demiş ki:stick : baget
master : efendi
StickmasteR : Bagetlerin EfendisiMasterworks-Artisan demiş ki:Heyecanını anlıyorum ama bir yanlışı gördüğüm zaman da kendimi tutamıyorum.![]()
Master of sticks
(0%)
(0%)
(0%)maJestY demiş ki:majesty : john petrucci , kevin moore, john myung, mike portnoy ve chris collins'in 1985de kurdugu grup, sonradan grubun ismi Dream Theater olarak değiştirildi... Dream Theater'ı çok sevdiğim için bu ismi kendime nick olarak seçtim..
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)eyehill529 demiş ki:eyehill , oturduğum semt yani göztepe öyle Göz-tepe diye ayrı ayrı uydurmuştum.
(0%)izzki demiş ki:eyehill529 demiş ki:eyehill , oturduğum semt yani göztepe öyle Göz-tepe diye ayrı ayrı uydurmuştum.
Göz-tepe = eyehill ise; Kasımpaşa= November General mıdır?
(0%)nightwolf_38 demiş ki:izzki demiş ki:eyehill529 demiş ki:eyehill , oturduğum semt yani göztepe öyle Göz-tepe diye ayrı ayrı uydurmuştum.
Göz-tepe = eyehill ise; Kasımpaşa= November General mıdır?
ahaha:D bayıldım buna yahu--> November General
(0%)
(0%)Forum ve Üyelerle İlgili Bölüm...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir