Davul Almak İstiyorum...

Fikir sorma, danışma veya yardım isteyen arkadaşlar, yardım çığlıklarını buraya atabilirler...

Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil

Re: Davul Almak İstiyorum...

İleti galiba sey » 26 Ocak 2010, 12:48

Sattığım davul budur arkadaşlar. Bizim siteye ilan açmaya üşendim. Nakit almak isteyen buradan ulaşsın bana. Taksit imkanının olması güzel oldu (:

http://www.sahibinden.com/pearl_export_ ... isplayitem
Kullanıcı avatarı
galiba sey
V.I.P.

Uyarıları: (0%)
Davul: EzelDrums
Ziller: Amedia - EfektZil
İsim: Buri

İleti Efecan » 08 Şubat 2010, 13:18

Pearl'ün modellerini Türkçe olarak inceleyebileceğim bir site mevcut mu ? Resimleriyle bilgilerinin bir arada bulunabildiği ?
Kullanıcı avatarı
Efecan

Ziller: Istanbul
İsim: Efecan

İleti bereket » 08 Şubat 2010, 19:06

valla kardeş benimde davulum yok parasızlıktan daha da cok çaylağım almak için ama alacaksan eğer sıfır MAPEX alabilirsin uygun fiyata olanları var senkop müzikte :D
bereket

İsim: bereket bozkır

İleti Efecan » 09 Şubat 2010, 01:48

bereket demiş ki:valla kardeş benim de davulum yok parasızlıktan daha da çok çaylağım almak için ama alacaksan eğer sıfır MAPEX alabilirsin uygun fiyata olanları var senkop müzikte :D

Benim davulum var teşekkür ederim önerin için, ben sana bir öneri de bulunayım. =)

Buraya tıkla!!
Kullanıcı avatarı
Efecan

Ziller: Istanbul
İsim: Efecan

İleti SonDavuLcu » 09 Şubat 2010, 21:34

Pearl Export ELX , Yamaha Stage Custom , Sonor 2005 , Mapex Meridian Birch, Tama Super Star , DDrum Diatribe

bunlardan hangisi tercih edilir?

alternatif rock - bılek metala kadar çeşitli türler için.. Bas karekterliği tiz karektere biraz daha basık ses arıyorum
SonDavuLcu

İleti SonDavuLcu » 09 Şubat 2010, 22:28

http://www.youtube.com/watch?v=eqSkxJe1lVg

Bu işte arkadaşlar,bu tür sesleri çok seviyorum beğeniyorum aşığım.. Davul sanırım Masters serisinden (pek de bilmiyorum )

Bu tonları hangi ağaçlardan nasıl katlardan elde edebilirim? Malum hiç bi zaman masters alamıycam,bi alternatifi varmıdır?
SonDavuLcu

İleti galiba sey » 09 Şubat 2010, 23:31

SonDavuLcu demiş ki:http://www.youtube.com/watch?v=eqSkxJe1lVg

Malüm hiç bi zaman masters alamıycam,bi alternatifi varmıdır?

Onur sence Masters'ın alternatifi Masters'ın kendisinden başka bir davul olabilir mi :mrgreen:

Belki başka bir markanın aynı seviyede olan davulunu alırsın ama vereceğin para 3 aşağı 5 yukarı aynı olur. Kimse böyle bir davulu ucuza almayı boşa hayal etmesin :twisted:
Kullanıcı avatarı
galiba sey
V.I.P.

İleti SonDavuLcu » 09 Şubat 2010, 23:55

Şu yazdığım davullardan hangisi ozaman diyorum :oops:

Bas karekteri daha ağır olan (çok değil ) bi davul.. Mapex in sitesinden baktım,Mapex birch iyi gayet ama diğerlerini pek bilmiyorum ( ayrıca Exportta çok güzel,sen biliyorsun az çok buğra abi :) )
SonDavuLcu

İleti galiba sey » 10 Şubat 2010, 00:06

SonDavuLcu demiş ki:Şu yazdığım davullardan hangisi ozaman diyorum :oops:

Bas karekteri daha ağır olan (çok değil ) bi davul.. Mapex in sitesinden baktım,Mapex birch iyi gayet ama diğerlerini pek bilmiyorum ( ayrıca Exportta çok güzel,sen biliyorsun az çok buğra abi :) )

Daha bugün Yamaha Stage Custom Full Birch'ü denedim. Bence sen de denemelisin. Derileri çok germedikçe senin istediğin tonlar ortaya çıkıyor.
Kullanıcı avatarı
galiba sey
V.I.P.

İleti SonDavuLcu » 10 Şubat 2010, 00:12

Yazdım bir kenara,Teşekkür ederim abi :)

Dahasına da açığım :)
SonDavuLcu

İleti cntymz » 23 Şubat 2010, 23:04

merhaba arkadaşlar hali hazırda kullandığım yamaha maple custom 18" yanına birde evde çalşmak için davul almayı düşünüorum daha önceden hiç tama kullanmadım fiyat olarak imperrial star serisi baya uygun geldi eğer kullanmş olanlarınız varsa ve bilgi verirse çok sevnirim... trampet ve alto tonları konusunda... özellikle trampet i kafamda çok soru işareti yaratıyr .......

imperial ile ilgli olumlu ve olmsuz görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
cntymz

İleti semih62 » 23 Şubat 2010, 23:28

cntymz demiş ki:merhaba arkadaşlar hali hazırda kullandığım yamaha maple custom 18" yanına birde evde çalşmak için davul almayı düşünüorum daha önceden hiç tama kullanmadım fiyat olarak imperrial star serisi baya uygun geldi eğer kullanmş olanlarınız varsa ve bilgi verirse çok sevnirim... trampet ve alto tonları konusunda... özellikle trampet i kafamda çok soru işareti yaratıyr .......

imperial ile ilgli olumlu ve olmsuz görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Gönder düğmesine basmadan iletilerinizi gözden geçiriseniz bizde çok seviniriz.
Kullanıcı avatarı
semih62
Moderator

Davul: Mapex Mars Pro
Ziller: Sabian

İleti Erik » 23 Şubat 2010, 23:45

Selamlar benim de esas davulum Yamaha birch custom Abs. bunun yanında bende stüdyoda etüd yapmak isteyenler için ve taşımam gerekirse kolay taşıyayım diye 2.el Tama imperial star aldım 10-12-14-18 ölçülerinde bana sorarsan gayet başarılı bir davul. Trampetini almadığım için hakkında pek bir yorum yapamayacağım ama üzerindeki Remo tek kat kumlu derilerle çok iyi bir ses veriyor, istersen benim stüdyoda uygun bir zamanda gelip deneyebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Erik

Davul: YMHBirch-RolandTD9KX
İsim: ATA

İleti ouzkrm » 27 Şubat 2010, 12:07

merhabalar arkadaşlar...
2 senedir studyolarda okulda orda burda davul çalıyorum ancak artık kendi setupumu oluşturmaya karar verdim. Tama Superstar Custom SL52FS isimli davulu kendime ve bütçeme uygun grdüm. bu davulu Alchemy Radical Technology Cymbal Set ve İstanbul Mehmet Samatya Set 2 ile desteklemeyi düşünüyorum. sizce doğrumu düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardanda önerilerini bekliyorm. birde bir online satış mağazasında alacağım davula aksamları dahildir diyor ancak zil ve snare ayaklığından hiç bahsetmiyor müşteri temsilcileriyle görüştüm ancak sadece aksamları dahildir demekle yetindiler. aksamların içine ayaklıklar fln girmiyormu benmi yannış biliyorum
tşekkürler...
ouzkrm

İsim: oğuz kerem

İleti KaanÇ » 02 Mart 2010, 18:30

Merhabalar....
Heleşükür sonunda davul alacağım pek bi büyük bütçem yok 600tlm var.Sonor 505,Pearl Target... gibi markaları düşünüyorum ne dersiniz
:?:
İyi Hissettiriyosa YAP GİTSİN!!
KaanÇ

Davul: SONOR
Ziller: Amedia
İsim: Kaan

İleti pick-up » 02 Mart 2010, 22:43

Ben Pearl Target değil ama Sonor 507-505kullandım.İyi deriler,iyi tonlama,güzel ziller ile çok kötü olmayan bir tonu var.Ama maxtone gibi markalardan çok daha iyidir. :D Ama bence biraz daha para biriktir ikinci el bile olsa bir Sonor 1007-2005 falan al :)
Kullanıcı avatarı
pick-up

Davul: Sunrise
İsim: Anıl

İleti KaanÇ » 02 Mart 2010, 23:10

Teşşekkür ettim dostum sınır bu kadar valla zorlayamıyorum daha fazla zaten mesh head takcam davula konserlerde felan normal deriyi takarım :D
İyi Hissettiriyosa YAP GİTSİN!!
KaanÇ

Davul: SONOR
Ziller: Amedia
İsim: Kaan

İleti bnymn » 11 Mart 2010, 16:39

premier oliympic 5 parça set
power beat twin pedal
hi-hat ve 2 tane düz zil sehpası
grand master (turkish el yapımı) hi-hat
masterwork crash
mesh head deri takımı ve davulun orijinal derileri

için 650 tl istiyor. fiyat iyi midir sizce? ben pek bilmiyorum piyasayı. davul temiz durumda.

bir de
http://www.sahibinden.com/sifir_premier ... isplayitem
bu ilandaki davul var. bunda twin yok ve 2 tane zil veriyor ki onlar da muhtemelen teneke parçasıdır.

özellikle üstteki davul için tavsiyeleriniz iyi olur benim için.
bnymn

İsim: bünyamin

İleti muratkorcak » 11 Mart 2010, 18:17

premier set için:
Twin pedal 100 tl, hi hat 120 tl, Crash 80 tl, mesh head 80 TL desen davul 270 TLye geliyor. Davul temizse kaçırma derim.
Kullanıcı avatarı
muratkorcak

Re: Tama

İleti RiTiM » 12 Mart 2010, 16:21

Selam arkadaşlar,selam barış abi meriç ben.Msne gelirsin filan diye bekledim ama gelmeyince hem sana hemde buradaki herkese sorayım dedim.Bizim bir arkadaş süperstar hyper drive alıcak, yanlız düşündüğü ölcüler 8" 10" 12" 14" 16" kors ise 20 veya 22, kros derinliği'de en az 20 olsun istiyor.. o böyle bir modelin var oldugunu düşünüyor.Bir çok sitede magazada araştırdık bulamadık.Yabancı alışveriş sitelerinde havy rock adında bi modelde var sadece..Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyoruz.Bilgisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa çok memnun oluruz..Teşekkürler şimdiden..
[mod="aşmış"]İleti doğru yere taşındı.[/mod]
http://www.myspace.com/mericbulut
Tama Granstar & Maxtone Pro series..Birch and Maple wood...
Zildjian K Series Splash,Ride,Crash
Bosphorus Crash
Anatolian Hihat,Splash
Kullanıcı avatarı
RiTiM

Davul: Tama Granstar
Ziller: Zildjian.Bosphorus
İsim: Meriç

ÖncekiSonraki

İlk Yardım Merkezi

Kimler çevrimiçi