İSTANBUL MEHMET

"Çeşitleri? Markalar ve özellikleri? Siz ne kullanıyorsunuz?..." gibi sorular sizin de rüyalarınıza giriyorsa, burası doğru sayfa!...

Yetkili: semih62, aykut35-35, aşmış, cagil

Forum kuralları
Bu bölümdeki konular ansiklopedik değerdedir. Bilgi içermeyen; niteliksiz, kalitesiz ve keyfi iletiler silinecektir!.
Yardım (fikir, görüş, soru, merak) talepleriniz için lütfen İlk Yardım Merkezi'mize başvurunuz!.

İSTANBUL MEHMET

İleti emre1047 » 22 Kasım 2009, 19:37

Bende İstanbul Mehmet Samatya zil takımı var ride ve crash gerçekten çok güzel ses çıkarıyor ama hi-hat tan inanılmaz derecede cızıtı geliyor.
emre1047

Uyarıları: (0%)
Davul: Yamaha Gigmaker
Ziller: istanbul Mehmet
İsim: Emre Pehlivan

Re: İSTANBUL MEHMET

İleti oceantr123 » 23 Şubat 2010, 00:24

Samatya güzel settir istanbul mehmet ın en ucuz zil seti en guzel yani ise öbür zillerden bir kalite farkının olmaması sonucda bir serının ucuz olması lazım,
hihatden gelen cızırtıda senın parlak hıhatden hoslanmaman olabılır sana tafsıyem classıc cilasız bir hıhat alman misal ben tradional hihat severım.
(ermenistan göçmeni kökenli ailem yazım hatası yapabilirim) :)
oceantr123

Davul: Tama RockStar
Ziller: Istanbul mehmet
İsim: mehmet

Re: İSTANBUL MEHMET

İleti galiba sey » 23 Şubat 2010, 01:01

emre1047 demiş ki:Bende İstanbul Mehmet Samatya zil takımı var ride ve crash gerçekten çok güzel ses çıkarıyor ama hi-hat tan inanılmaz derecede cızıtı geliyor.

Forum kuralları
Bu bölümdeki konular ansiklopedik değerdedir. Bilgi içermeyen; niteliksiz, kalitesiz ve keyfi iletiler silinecektir!.
Yardım (fikir, görüş, soru, merak) talepleriniz için lütfen İlk Yardım Merkezi'mize başvurunuz!.
Kullanıcı avatarı
galiba sey
V.I.P.

Davul: EzelDrums
Ziller: Amedia - EfektZil
İsim: Buri

Ziller

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir